مراحل ثبت نام جدیدالورد، در دانشکده علوم قرآنی شیراز
  • 1403/07/23 - 14:48
  • /appsettingFree

مراحل ثبت نام جدیدالورد، در دانشکده علوم قرآنی شیراز

ضمن تبریک و آرزوی موفقیت، به اطلاع  پذیرش شدگان مهر 1403 در دانشکده علوم قرآنی شیراز می رساند: راهنمای زمان، مکان و مدارک لازم برای ثبت­ نام از این عزیزان به شرح ذیل، اعلام می ­گردد.

با به همراه داشتن اصل مدارک و گزارش ثبت نام غیر حضوری در سامانه (گزارش ۱۸۰۰) در روزهای دوشنبه۲۳ لغایت چهارشنبه ۲۵ مهر از ساعت 8 صبح الی 2:30 بعد ازظهر،به دانشکده علوم قرآنی شیراز به نشانی زیر مراجعه کنید.

آدرس:

شیراز- بلوار شهید مطهری(رزگری) شماره تماس 07136272720

مدارک مورد نیاز:

1- اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه.

2- اصل و کپی کارت ملی.

3- عکس4*3 (6 قطعه) تهیه شده در سال­ جاری.

4- اصل و کپی مدرک نظام وظیفه (ویژه برادران) (با توجه ‌به ‌یکی از بند‌های مندرج در دفترچه راهنمای ثبت‌نام صفحات 14 و 15 و شرکت در آزمون شماره 1).

5- اصل یا گواهی مدرک پیش دانشگاهی (سالی واحدی یا ترمی واحدی) ‌یا پایان تحصیلات ‌‌دوره دوم متوسطه (3-3-6).

(تاریخ اخذ دوره پیش‌دانشگاهی، یا پایه دوازدهم نظام جدید، باید حداکثر تا پایان 1403/06/31 باشد).

6- اصل کارنامه پیش دانشگاهی یا کارنامه تحصیلی پایه دوازدهم.

با توجه به برگزاری امتحانات جبرانی دوره پیش‌دانشگاهی (برای نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی) و یا پایه دوازدهم (برای نظام آموزشی 3-3-6) در نیمه دوم شهریورماه، در صورتی که پذیرفته‌شدگان در زمان ثبت‌نام موفق به ارائه گواهی فراغت از تحصیل نگردند، از آنان تعهدی مبنی بر ارائه گواهی فارغ‌التحصیلی تا تاریخ‌ 1403/06/31 اخذ خواهد شد. بدیهی است در صورت عدم ارائه گواهی مذکور تا تاریخ 1403/08/15 قبولی آنان لغو می‌گردد.

7- اصل کارنامه دیپلم؛ یا کارنامه تحصیلی سه سال آخر دبیرستان (پایه دهم تا دوازدهم).

9- مدرک کاردانی فارغ التحصیلان دوره کاردانی ناپیوسته (فوق دیپلم) حداکثر تا تاریخ 1403/06/31.

10- گواهی انصراف از تحصیل دانشجوی انصرافی، اخراجی (دانشجوی اخراجی آموزشی یا دانشجوی انصرافی دوره روزانه دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی لازم است قبل از ثبت­‌نام در رشته قبولی جدید، نسبت به انصراف از قبولی قبلی اقدام و گواهی تسویه حساب کامل تأیید شده دانشگاه و اداره کل امور دانشجویان داخل را ارائه نماید.)

11- حکم مرخصی یا موافقت با تحصیل کارمندان دولت و فرهنگیان.

12- تصویر استعلام تأییدیه تحصیلی.

راهنما و مراحل ثبت نام:

راهنمای ثبت نام غیر حضوری.pdf

طریقه استعلام سوابق تحصیلی و تاییدیه دیپلم و پیش دانشگاهی

دریافت تأییدیه تحصیلی باید به آدرس https://emt.medu.ir

دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم - کارشناسی (quran.ac.ir)

سامانه گلستان golestan.quran.ac.ir

• گروه خبری :