یک هزار نشست هم اندیشی بسیج استادی در سراسر کشور
محفل انس و نشست علمی- تخصصی- تبیینی اساتید بسیجی در سراسر کشور، در دانشکده علوم قرآنی شیراز برگزار شد.
به گزارش ایحا از شیراز: در راستای یک هزار نشست هم اندیشی بسیج استادی در سراسر کشور؛ محفل انس و نشست علمی- تخصصی- تبیینی اساتید بسیجی در سراسر کشور، با حضور اساتید بسیجی دانشکده، کارکنان و مسؤولان؛ با سخنرانی دکتر زینب روستایی ریاست دانشکده و سردار لطف اله یداللهی رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در استان فارس و با حضور سردار دکتر سعید کوشکی جهرمی مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس در دانشکده علوم قرآنی شیراز برگزار شد.
روستائی در ابتدا ضمن خیر مقدم و تبریک هفته بسیج و دعا برای پیروزی جبهه مقاومت در خصوص تشکیل بسیج مخصوصاً بسیح اساتید بیان کرد: به دست مبارک حضرت امام (رضوان الله تعالی علیه) این شجره طیبه در جامعه ما شکل گرفت. این مکتب نه به عنوان صرفاً یک نیروی نظامی بلکه به عنوان نیرویی اثر گذار در عرصههای فرهنگی و اجتماعی و... نقش آفرینی کرده است و البته در زمانی که نیاز باشد در عرصه نظامی هم حضور پیدا می کند. در بحث اساتید و دانشگاهها یقیناً آنچه که انتظار می رود بسیج علمی و بسیج فرهنگی است.
ایشان درباره شکلگیری بسیج اساتید مطرح کرد: برای اولین بار در کشور با برگزاری یادواره شهید چمران در سال 77 در دانشگاه فردوسی مشهد جرقه این نهاد در دانشگاهها زده شد و در ادامه با برگزاری جلسات در دانشگاه علوم صنعت و با تأیید مقام معظم رهبری و توصیههای ایشان، این نهاد مبارک شکل گرفت.
وی افزود: رهبری معظم با تاکید بر جریان شناسی و دشمن شناسی در دانشگاهها میفرمایند: استادان مومن و انقلابی باید یک صدا در برابر مسائل جاری و مهم واکنش نشان دهند و هدفها و برنامههای دشمن را در مورد نظام اسلامی بررسی کنند و چگونگی مقابله با نقشههای دشمن در دانشگاهها را بحث و بررسی نمایند.
رئیس دانشکده علوم قرآنی شیراز شاخصه استاد بسیجی را چنین برشمرد: بصیرت و اخلاص و عمل به هنگان و به وقت شاخصههای مهم یک بسیجی است. بسیج در هر شرایطی که لازم باشد اعم از زمینه نظامی، اقتصادی، علمی، فرهنگی و… وارد میدان شده و خالصانه خدمت میکند.
سردار یداللهی بعد از تسلیت ایام فاطمیه (س) بیان کرد: اساتید بسیجی با در نظر گرفتن اینکه در حال حاضر در برابر جنگ سخت ترکیبی شناختی و فرهنگی قرار گرفته ایم و کارهای بزرگی همچون کلاس داری، تولید محتوا، نحوه تدریس، شناخت مخاطب و... انجام میگیرد ولی کافی نیست.
وی افزود: با توجه به اینکه اینجا دانشکده علوم قرآنی می باشد باید پایگاهی برای امور مساجد، حرکت فاطمی، موکب بسیجی و… باشد که در سطح شهر شیراز، دانشگاهها و حتی استان فارس نقش ایفا کند و نیز دانشجویان این دانشکده به عنوان یک الگو در جامعه مطرح شوند.
ایشان در خصوص ارتباط گسترده بسیج قرآنی اظهار داشت: امروزه وظیفه دانشجویان این دانشگاه این است که هر کدام در استان،شهر و محله خود بتوانند نهضت قرآنی فعالی را ایجاد کنند و طرح و ایدههای جدید و قرآنی ارائه دهند، چرا که این دانشگاه زیر نظر اوقاف است و با دانشگاه های دیگر باید تفاوت داشته باشد.
رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در استان فارس گفت: جهاد امدادی و کمکی و علمی دوه ایده است که باید به آن پرداخت.
وی افزود: اگر ایران وعده صادق 2 رو انجام نداده بود رئیس مجلس نمیتوانست به بیروت سفر کند، اگر وعده صادق ۳ انجام نشود اهداف نظامی و انرژی هستهای متوقف می شود.
ید اللهی گفت: قصد دشمنان این بود که می خواستند سوریه را به دو کشور تقسیم کنند، حزب الله رو خلع سلاح کنند یک دولت با مدیریت خود در لبنان، سوریه و عراق، توسط داعش ایجاد کنند و در نظر داشت که اول دمشق و بعد تهران را ابتدا با جنگ طبیعی و بعد با غافلگیری تصرف کند.
ایشان افزود: عقیده برخی افراد از درون نظام این بود که دوره موشک گذشته و دوره گفتگو و مذاکرات است. مقام معظم رهبری در پاسخ فرمودند: این حرف یا ناآگاهانه است و اگر آگاهانه باشد خیانت است؛ زیرا ما اگر امروز موشک نداشتیم و سیستم دفاعی قوی نبود به راحتی به ایران حمله می کردند، همانطور که در جنگ همه کشورهای دنیا از صدام حمایت کردند. در حال حاضر نیز آمریکا، اروپا و کشورهای عربی از صهیونیستها حمایت می کنند و قطعنامه صادر و وتو میکنند. ما باید هم از نظر نظامی و هم از نظر اقتصادی قدرت داشته تا بازدارنده باشیم. باید توجه داشته باشیم که امنیت امروز ایران حاصل خون شهدای کشور است.
و قرائت بیانیه توسط ریاست دانشکده و زیارت و عطر افشانی قبور شهدای گمنام از دیگر برنامه های این نشست بود.