پذیرش با سوابق تحصیلی و بدون کنکور در دانشکده علوم قرآنی شیراز تمدید شد
  • 1403/06/29 - 11:22
  • /appsettingFree

پذیرش با سوابق تحصیلی و بدون کنکور در دانشکده علوم قرآنی شیراز تمدید شد

پیرو اطلاعیه سازمان سنجش: به اطلاع متقاضیان پذیرش با سوابق تحصیل می‌رساند به منظور فراهم نمودن تسهیلات بیشتر برای آن‌دسته از متقاضیانی که برای ثبت‌نام اقدام ننموده‌اند، ترتیبی اتخاذ شده است که تا روز سه‌شنبه به‌ تاریخ 1403/07/03بتوانند نسبت به ثبت‌نام در این مرحله اقدام نمایند.

به گزارش ایحا از شیراز: دانشکده علوم قرآنی شیراز  برای سال تحصیلی  1404-1403 در رشته علوم قرآن و حدیث در مقطع کارشناسی، با سوابق تحصیلی و بدون کنکور و به شکل کاملا رایگان،از میان برادران و خواهران، دانشجو می پذیرد.

علاقه مندان به تحصیل در دانشکده علوم قرآنی  می توانند برای ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی از روز پنچ شنبه ۱۴۰۳/۰۶/۲۹ لغایت سه شنبه ۱۴۰۳/۰۷/۰۳ به سایت سازمان سنجش مراجعه نمایند. ️ www.sanjesh.org

از شاخص‌ها و مزایا این دانشکده: فضای معنوی و فرهنگی ویژه، بهره مندی از استادان مجرب و ممتاز استان، مجهزترین کتابخانه تخصصی علوم و معارف قرآن در جنوب کشور،مرجع معتبر نهادهای انقلابی برای  جذب نیروی انسانی مورد نیاز، دارای رتبه های برتر المپیاد کشوری  و کنکور سراسری، اشتغال بیش از 70 درصد دانشجویان از ابتدا تاکنون به گزارش نهادهای رسمی، قبولی دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد در مقطع دکتری در دانشگاه های تراز کشور ، دارای امکانات رفاهی (خوابگاه، غذا، باشگاه ورزشی، وام دانشجویی و ...)

مکان: شیراز- بلوار شهید مطهری (زرگری)

شماره های تماس: 07136272720 * 09014628786 * 09039806221